Spring naar inhoud

Stagiair front-end development

40 uren per week | per: februari

iWink is een full service internetbureau dat websites, webapplicaties en intranetten bouwt voor uitdagende en interessante klanten. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze student die ons team wil komen versterken in de functie van stagiair/-e front-end development.

Wat ga je doen?

Als stagiair front-end development houd je je bezig met het coderen van websites, webapplicaties en intranetten. Je codeert vanuit ontwerpen die in Sketch zijn gemaakt. Daarbij houd je rekening met diverse browsers, W3-standaarden en webrichtlijnen.

Wat bieden wij je?

Een leerzame, professionele en inspirerende werkomgeving met veel mogelijkheden voor eigen inbreng. Je werkt samen met een jong, ambitieus en enthousiast team die in een informele werksfeer de beste projecten opleveren voor hele mooie klanten. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt ben jij volledig onderdeel van het team. Dat betekent dat je actief betrokken bent bij meetings, presentaties én de vrijdagmiddagborrel.

Je ontvangt een mooie stagevergoeding van €600,- per maand. En als je stage goed verloopt, heb je kans op een baan bij iWink!

Geïnteresseerd?

Als jij het leuk vindt om bij ons stage te lopen, dan nodigen we je graag uit te solliciteren door onderstaand sollicitatieformulier in te vullen. Je kunt je motivatie richten aan Erna.

Heb je nog vragen?

Stage

Mis je kans niet en solliciteer direct!

(doc, docx, pdf)

(doc, docx, pdf)

Wat wil je hiet liefst doen in je stage? (Optioneel)